Ons werk steunen?

In 2018 is de Stichting de Gezonde Overtuiging begonnen met de site bijbelshandboek.nl en bijbelvers.net. Met bijbelshandboek.nl en bijbelvers.net proberen we een onmisbare bron van kennis te zijn voor iedereen die de Bijbel wil lezen en begrijpen.

U kunt ons op verschillende manieren helpen:

Gebed

Allereerst en misschien wel de belangrijkste steun die u ons kunt geven is om in uw gebed te vragen ons wijsheid en kracht te geven. Wijsheid om het bijbelshandboek zo volledig en zo objectief mogelijk te ontwikkelen. Kracht om ons de fysieke en geestelijke kracht te geven om dit werk te blijven doen.

Naamsbekendheid

Vertel zo veel mogelijk mensen over ons. Over hoe wij met het bijbelshandboek een onmisbare bron van kennis van Gods Woord proberen te zijn en op die manier Hem te verheerlijken en Zijn naam groot te maken.

Like en volg ons op facebook

Ondersteun ons in de kosten

Stichting de Gezonde Overtuiging heeft geen vaste bron van inkomsten en is afhankelijk van privégeld en donaties. Het opzetten van een website en alles wat daarbij komt, kost geld. Natuurlijk werken wij uit liefde voor de Heer aan de site en verlangen we geen vergoeding voor ons werk. Wij zullen donaties dan ook gebruiken voor domeingerelateerde zaken, licenties, reclame, vindbaarheid en het voortbestaan van de site. Als u ons daarin wilt ondersteunen? Graag!

Rekeningnummer:

NL31 ASNB 8830 9061 15
t.n.v.: J.A. Gutman

Bedankt voor uw bijdrage!



In Hem verbonden, Team Bijbelshandboek.nl